2013 Events

biofach

BioFach – World Organic Trade Fair – Where organic people meet!
13.02-16.02.2013
Targ international de produse BIO unde va asteapta 2420 de expozanti din toate tarile lumii.
ROMANIA este starul expozitiei, fiind aleasa “Country of the year 2013” (tara anului 2013).
ROMANIA are 4500 de ferme organice si exporta in principal porumb, vin, ceai, miere si fructe de padure.

  
6 MOTIVE pentru a vizita BioFach :
1. Atmosfera de la BioFach este speciala si sunt asteptati peste 40.000 de vizitatori din 130 de tari.
2. BioFach este locul de intalnire ideal intre producatorii de produse BIO, furnizori, parteneri si potentialii clienti.
3. Aceast targ este lider mondial pe acest profil si din acest motiv profesionistii si vizitatorii se intalnesc si analizeaza trendul pietei.
4. Cu peste 1000 de reprezentanti acreditati mass – media din 36 de tari, evenimentul va beneficia de o puternica expunere si promovare.
5. BioFach este o sursa de informatii noi si detaliate despre sectorul ecologic la nivel mondial.
6. Anual BioFach aduna reprezentanti politici, asociatii, ONG-uri, specialisti, formatori de opinie si VIP-uri care discuta si folosesc aceasta platforma pentru modelarea unui viitor BIO.
Biofach


berlinale

Al 63-lea Festival International de Film de la BERLIN 07.02-17.02.2013
Festivalul International de Film de la Berlin este un eveniment de mare cultura unde sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori profesionisti din aproximativ 130 de tari si peste 4000 de jurnalisti.
Berlin este un centru cultural care atrage artisti diversi din intreaga lume.
Acest festival reprezinta o sursa de inspiratie pentru profesionisti, acestia avand posibilitatea sa participe la ateliere de lucru si mese rotunde.
In timpul celor 10 zile de festival vor fi prezentate 400 de filme pentru toate gusturile, productii mari cu staruri internationale de top, filme independente experimentale si filme de arta.
In perioada 7-17 februarie BERLIN este centrul cinematografiei mondiale unde vor fi prezente numeroase staruri international ce vor defila pe covorul rosu, fani etuziasti, realizatori de film si mai presus de toate filme pentru toti iubitorii de arta cinematografica.
Berlinale


Winter_Festival

Brasov 2013 European Youth Olympic, Winter Festival 17-22 Februarie
Pentru prima dată în România, mai exact în Brașov, flacăra olimpică va fi aprinsă cu ocazia Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013.
Flacara olimpica bazata pe legenda bine-cunoscutului Prometeu, care a furat focul de la Zeus și a dat-o oamenilor, va sosi in Romania pe 3 februarie 2013. Se poate spune că tradiția acesteia a fost născuta în Grecia veche simbolizand moartea si renasterea de eroi greci, in urma cu 2700 de ani. George Scripcaru, primarul Brașovului și Octavian Morariu, președintele Comitetului Olimpic Român sunt doua dintre personalitatile care se vor ocupa de organizarea acestui eveniment unic in Romania si care va asteapta la EYOWF Brasov 2013!
Brasov 2013 European Youth Olympic


Holiday_Exhibition

2013 CMT, The Holiday Exhibition 12-20 Ianuarie, Stuttgart
CMT este cel mai mare targ de vacante, care se adreseaza publicului din Europa. Aici veti gasi peste 2,000 de expozanti care va vor prezenta idei noi de vacanta si cele mai frumoase destinatii turistice din intreaga lume. Teme speciale de calatorie cum ar fi ciclismul, golful, turismul balnear, turismul de croaziera sau turismul cultural vor fi prezente la Stuttgart. Aici veti gasi inspiratie si informatii importante pentru o vacanta de vis.
Pregatiti-va pentru vacanta perfecta la CMT 2013!
CMT, The Holiday Exhibition


Ferien_Messe

2013 Ferien Messe Wien 10-13 Ianuarie
In perioada 10-13 ianuarie se desfasoara Targul de vacante de la Viena. Este un eveniment international pentru vacante, calatorii si agrement, iar Romania este partener oficial. La aceasta a 38 a editie a targului vor fi prezenti peste 800 de expozanti din 70 de tari care vor recomanda noile destinatii turistice ale anului 2013 si vor propune produse noi pentru vacante si petrecerea timpului liber cat si oferte personalizate.
Ferien Messe Wien

 
 


Sumo_Tour

2013 Grand Sumo Tournament 13-27 Ianuarie
Sumo este considerat de către mulți ca fiind sportul național al Japoniei, având multe elemente rituale care își au originea în religia shinto. Cu toate că are o vechime de peste 2000 de ani, a devenit sport profesionist abia în prima parte a perioadei Edo (1603-1868). In fiecare an in Japonia sunt 6 turnee de sumo a cate 15 zile. Anul acesta calendarul turneelor de sumo incepe la TOKYO in perioada 13-17 ianuarie.
Grand Sumo Tournament


Australian_Open

2013 Australian Open14-17 ianuarie Melbourne.
Timp de doua saptamani, cei mai buni tenismeni ai planetei vor lupta pentru obtinerea marelui titlu.
Australian Open


CES

International CES (CES) este cel mai mare targ de tehnologie din lume, cu o vechime de 46 de ani, are loc in luna ianuarie a fiecarui an in Las Vegas Convention Center, Las Vegas, Statele Unite. In acest an, CES are loc in perioada 8-11 ianuarie.
Aici se fac cele mai importante lansari din tehnologie, poate cateva dintre ele vor deveni produsele de top ale anului 2013. Este asteptat Samsung Galaxy S4, un televizor Samsung spectaculos, cel mai mare ultra HD al momentului, noul procesor Nvidia Tegra 4, noi telefoane HTC sau Blackberry.
International CES