Mobile apps

Tripadvisor

Millioane de review-uri ale turistilor, fotografii, harti ale TripAdvisor.
Cu peste 75 de milioane de opinii ale turistilor, TripAdvisor face mai usoara alegerea hotelurilor, restaurantelor, oriunde ati merge. Motorul de cautare pentru zboruri va poate ajuta sa gasiti cele mai bune oferte. Rezervarea camerelor de hotel, meselor la restaurant si biletele de avion sunt doar la un click distanta.
Insa probabil ca cel mai mare beneficiu al aplicatiei sunt opiniile turistilor. La fel ca multe alte aplicatii, TripAdvisor vine cu realitate augmentata prin functia “Live View.”
Aplicatia TripAdvisor este gratuita si usor de folosit.

Descarca: iOS | Android Market


Google Goggles

Aceasta aplicatie inovativa a primit o foarte mare atentie din prima zi in care a fost prezenta in Android Market. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti face cautari pe Google doar facand o fotografie. Asadar, cautati cu ajutorul camerei foto: indreptati-va camera spre o pictura, o cladire cunoscuta, un cod de bare sau un cod QR, un produs, un magazin, sau o imagine cunoscuta. Daca Goggles gaseste informatii in baza lui de date, va va furniza informatii folositoare. Foarte practica este si functia OCR (recunoaşterea optică a caracterelor). Astfel puteti face o poza unui text intr-o limba straina care apoi poate fi tradus cu Google Translate.

Descarca: Android Market


Skyscanner

Daca doresti sa verifici disponibilitatea biletelor de avion sau preturile, Skyscanner este o necesitate pentru smartphone-ul dumneavoastra cu iOS sau Android. Este o aplicatie gratuita, disponibila in 28 de limbi, care acopera peste 900,000 de rute si mai mult de 1,000 de companii aeriene, inclusiv companiile low-cost.
Pentru cei ce zboara cu regularitate, este o aplicatie foarte utila.

Descarca: iOS | Android Market