Luna Café & Bistro – 8/10


Am fost acolo prima data a doua zi dupa Craciun. Am ales acest loc pentru un meeting profesional. Eram tare agitata deorece aveam o intalnire pentru a discuta organizarea unui eveniment pentru o mare corporatie care are headoffice-ul in Londra si aveam timpul limitat. Totul trebuia clarificat in 45 de minute, deci era musai ca partea de introducere si amabilitatile de inceput necesare in astfel de circumstante sa le discut in masina pana sa ajung la destinatie.

Faptul ca am gasit imediat loc de parcare m-a mirat si m-am felicitat in sinea mea pentru alegerea facuta, pentru ca am mai castigat 10 minute pretioase  (timp care de regula il pierd cautand un loc  unde sa pot sa-mi las regulamentar masina). LUNA Café este langa Piata Gemeni (fosta Galati), pe o straduta linistita, iar cand am vazut cladirea, o casa boiereasca frumos renovata m-am bucurat (am gandit ca voi face impresie cu alegerea locului de intalnire si asa a fost).


De cand am intrat in Luna Café am simtit ca pasesc in alta perioada de timp, o vila eleganta, ce probabil a apartinut unei familii de vita nobila si ma transpun parca in alta epoca. Peretii vilei sunt de un alb imaculat, tavanul este extrem de inalt, iar candelabrele se incadreaza perfect cu atmosfera de mister.

Am fost placut impresionata de amabilitatea personalului. Eu sunt formator si specialist in turism si am onoarea sa tin cursuri si prelegeri adultilor pe teme de business, inclusiv pentru cum sa fidelizam clientii, si recunosc ca sunt extrem de exigenta, iar cand intalnesc oameni care stiu sa fie amabili, stiu sa te intampine si stiu sa-ti si zambeasca, eu ma bine dispun imediat. Drept urmare, cand m-am asezat la masa eram deja relaxata si cu zambetul pe buze.

Am comandat un Cappuccino Viennese fara cofeina, care arata impecabil si o limonada cu menta, preferata mea, iar partenera mea de discutie a comandat Amaretto Machiatto si un fresh de ananas.

Preturile nu sunt nici excesiv de mari, asa cum le intalnim in cafenelele din zona Dorobanti, nici foarte mici asa cum le intalnim in barurile studentesti. As putea spune ca sunt preturi medii si ca sa fiu cat mai explicita vi le si comunic: Cappucinno 10 lei, Machiatto 14 lei, Limonada cu menta 16 lei si Freshul de ananas 26 lei. Pentru cei ce doresc sa manance au de ales intre meniul zilei, paste de casa, salate, peste si fructe de mare si cateva feluri principale pe baza de pui, rata, curcan sau muschi de vita. Exista si 3 variante de desert cheesecake la 14 lei, tort cu nuca si ciocolata la 16 lei sau pentru cei ce nu sunt pasionati de gustul intens de dulce le recomand platoul de branzeturi cu fructe la 45 de lei.

Ideea de final pe care vreau sa va o transmit este ca pentru un loc linistit si o atmosfera placuta, Café Luna este o alegere buna.

http://www.cafeluna.ro
Str. Viitorului, nr.32

dec. 2012