Evenimente

Pentru organizarea de evenimente de tip corporate gen: petreceri corporate, dineuri, cocktail-uri, traininguri, targuri, expozitii, conferinte/congrese, seminarii, lansari de produs, receptii, team-building-uri sau mese de afaceri, suntem pregatiti sa va ajutam prin administrarea evenimentului dumneavoastra astfel incat acesta sa fie o amintire placuta cat si prilejul intemeierii unor relatii de succes.

In mediul de afaceri un aspect foarte important il constituie imaginea, de aceea evenimentele de tip business au devenit de-a lungul timpului tot mai complexe si mai stilate. Noi va ajutam sa va imbunatatiti imaginea fata de partenerii dumneavoastra de afaceri prin organizarea acestor evenimente.

Echipa noastra de specialisti in organizarea de evenimente va realiza strategia de comunicare si de monitorizare a evenimentului, oferindu-va asistenta pe toata durata desfasurarii. Noi nu doar va coordonam evenimentul ci va ajutam si sa-i stabiliti tematica sau conceptul incercand astfel sa fim cat mai aproape de dorintele, bugetul si necesitatile dumneavoastra. Evenimentul poate fi organizat la locatia dorita de client sau cea propusa de noi, in functie de tipicul evenimentului.

Pentru mai multe relatii va rugam sa ne contactati la adresa de email office@reserver.ro sau telefonic la Tel./Fax. +40212104434.